Varbittour.ro

Circuit ISRAEL - IORDANIA - EGIPT
Date de plecare: 26.01.09 / 16.02.09 / 09.03.09
Ziua 1: Bucuresti - Tel Aviv - Jerusalem/Bethlehem
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 18:00 la aeroportul international Otopeni pentru cursa Tarom spreTel Aviv. Decolare la ora 20:40 si sosire la Tel Aviv la ora 23.15. Transfer la Jurusalem/ Bethlehem si cazare.
Ziua 2: Jerusalem
Dupa micul dejun, incepem ziua cu o privire panoramica asupra Ierusalimului de pe Muntele Maslinilor. Vomvizita apoi Capela Inaltarii, Biserica Sfanta Eleona si ne vom plimba pe calea Duminicii Palmierilor pana laBiserica Dominus Flevit, unde Domnul Isus a plans soarta Ierusalimului. Continuam vizita cu BisericaNatiunilor si Gradina si Grota Ghetsimani. Urmeaza o plimbare pa Cardo Jerusalemului in directia Munteluision pentru a vizita foisorul "Cinei cea de Taina" si Mormantul Regelui David. Plecam apoi spre Bethlehem -locul nasterii Domnului Isus. Aici vom vizita Biserica NAsterii Domnului, Piata Ieslei (Mager) si campulpastorilor evrei unde acestia au fost anuntati de nasterea lui Mesia. Seara - intoarcere la hotel pentru cina sicazare (in Bethlehem sau Jerusalem).
Ziua 3: Jerusalem
Dupa micul dejun, incepem vizitele in Jerusalem de la Poarta Leilor a Orasului Vechi, si cu Zidul Plangerii deunde vom urca pe Muntele Moriah - locul unde se afla "Dome of the Rock". Vom continua traseul pe ViaDolorosa pana la Biserica Sfantului Mormant. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare (in Bethlehem sauJerusalem) Ziua 4: Caesarea - Haifa - Akko - Galileea
Dupa micul dejun plecam spre Caesarea, orasul port antic construit de regele Irod, pentru a vedea apeductulroman ( optional se poate vizita si castelul cruciatilor si amfiteatrul roman). Ne indreptam apoi spre MunteleCarmel, locul unde a avut loc lupta dintre preotii lui Ba'al si profetul Ilie. In Haifa avem posibilitatea de aadmira renumitele gradini Bahai's. Vizita la Akko - cetatea cruciata si portul vechi. Seara pornim spre Galileea( Tiberias sau Nazareth) pentru cina si cazare.
Ziua 5: Yardenit - Tabgha - Capernum - Marea Galilee - Tiberias
Mic dejun. Calatorie de-a lungul vaii Iordanului spre Marea Galilei vizitand locul unde Domnul Isus a fostbotezat de catre Ioan Botezatorul in raul Iordan (Yardenit). Pe malul Marii Galilei vizitam Muntele Fericirii cupanorama spre Capernum si Tabgha. Vizitam Biserica Multiplicarii unde Domnul Isus a savarsit minuneainmultirii painilor si casa Sfantului Petru (Capernaum). Urmeaza o plimbare cu vaporasul pe Marea Galileii.
Cina si cazare in Galileea.
Ziua 6: cana Galilei - Nazareth - Muntele Tabor - Ierihon
Mic dejun. Dimineata vizitam Cana Galilei cu biserica unde Domnul Isus a savarsit primul sau miracoltransformand apa in vin. In Nazareth - locul in care Isus a copilarit si a trait cu Iosef si Maria - vom vizitaBiserica Sfantei fecioare Maria si Catedrala Bunei Vestiri ( conform istoriei crestine, a fost casa Mariei si a lui Iosif , unde Arhanghelul Gabriel a vestit-o pe Maria de nasterea Mantuitorului, casa in care a trait Isus panala varsta de 30 de ani). Dupa amiaza ne indreptam spre Muntele Tabor, locul transfigurarii domnului. Plecamspre Ierihon pentru cina si cazare.
Ziua 7: Ierihon - Marea Moarta - Qumran - Arava - Eliat
Dupa micul dejun se viziteaza Ierihon, cel mai vechi oras din lume (10 mii de ani). Aici se afla ManastireaTentatiei Domnului, unde Isus s-a luptat cu tentatiile Satanei ( optional : transfer cu telecabina si vizitareamanastirii: aprox 15 usd/persoana- se achita la fata locului). Plecam apoi spre Marea Moarta - timp liberpentru baie si relaxare, dupa care ne vom opri la Qumran, locul istoric unde au fost gasite manuscrisele de laMarea Moarta. Dupa amiaza deplasare spre Eilat pentru cina si cazare.
Ziua 8: Petra
Dupa micul dejun plecare spre granita cu Iordania si ne indreptam spre situl arheologic de la Petra inclus inpatrimoniul UNESCO. Vom vizita "orasul pierdut "Petra - cea mai mare atractie turistica a Iordaniei, importantvestigiu din perioada Regatului nabateean. Sapat intr-o piatra roz, Petra este cunoscuta si sub denumirea de"Red Rose" si este genul de oras care de obicei exista doar in imaginatie. Orasul a fost "uitat" timp de 1000ani si a fost redescoperit in anul 1812. Se pot admira fascinantele fatade sculptate in piatra, Tezaurul,mormintele nabateene, mormintele regale cu mormantul corintian, mormantul cu urna, teatrul roman, bisericabizantina. Seara intoarcere la Eilat pentru cina si cazare.
Ziua 9: Eilat:
Dupa micul dejun ne indreptam spre Taba - granita cu egiptul. Transfer cu autocarul la Sharm el Sheik. Cinasi cazare.
Ziua 10: Sharm El Sheik - Sinai - Sharm El Sheik
Optional: Ascensiune pe Muntele sinai ( plecare ora 1 noaptea). Participarea la Sfanta Liturghie laManastirea sfanta Ecaterina, ceam mai veche manastire din lume. dupa amiaza program liber in statiune.
Cina si cazare.
Ziua 11: Sharm El Sheik - Cairo
Dupa micul dejun, transfer cu autocarul la Cairo. la amiaza sosire la Cairo. Cazare iar dupa amiaza vom faceo plimbare pentru a vizita bazarul Khan el Kalili, universitatea Azhar, Moscheea Hussay, cartierul Coptic.
Cina si cazare.
Ziua 12: Cairo - Alexandria - Cairo
Dupa micul dejun ne indreptam ( cu autocarul ) spre Alexandria. Pe traseu se viziteaza moastele Sf. MucenicMina. In Alexandria se viziteaza: cetatea, catacombele Kom al Shoukafa, teatrul roman. Intoarcerea la Cairo.
Cina si cazare.
Ziua 13: Cairo
Dupa micul dejun incepem vizitele cu Muzeul de Egiptologie, faimos pentru antichitatile din perioadafaraonilor, incluzand faimosele bogatii ale regelui Tutankamon. Vizitam apoi piramidele de la Gizeh; piramidalui keops - cea mai mare dintre cele trei piramide, construita in perioada celei de-a treia dinastii in jurul anului2600 I.C - fiind una dintre cele 7 minuni ale lumii antice. In fata piramidei lui Kephren gasim sfinxul, sculptatintr-o singura stanca. Seara tarziu, transfer la aeroportul international din Cairo.
Ziua 14: Cairo - Bucuresti
La ora 03:25 decolare din Cairo. Sosire Bucuresti - aeroportul international Otopeni la ora 07:15.
Pret: 1385 Euro / persoana ( loc in camera dubla sau tripla)
Supliment single: 310 euro
Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti - Tel Aviv / Cairo - Bucuresti - transferurile si transport local cu autocarul - 8 nopti cazare cu mic dejun si cina in Israel la hoteluri de 3* si 4* - 4 nopti cazare cu mic dejun si cina in Egipt, la hoteluri 4* - excursiile in Israel, Iordania si Egipt - conform programului - intrarile la obiectivele turistice mentionate in program - bacsisuri ( in Israel, Iordania si Egipt) - taxa de iesire din Israel, taxa de intrare in Iordania, taxa de intrare in Egipt Servicii neincluse:
- taxe aeroport ( 110 euro - obligatorii, se achita la agentie, pot suferii modificari) - taxa de viza Iordania ( 25 euro - obligatorie, se achita la agentie) - taxa viza Egipt( 20 euro - obligatorie, se achita la agentie) Grup minim: 20 persoane. daca grupul este mai mic, pretul se recalculeaza.

Source: http://www.varbittour.ro/pdfof/oferta116.pdf

Microsoft word - finalnotam-pt1.doc

CIALIS WESTERN OPEN PGA TOURNAMENT AND CHICAGOLAND SPEEDWAY NASCAR RACES CHICAGOLAND 300 BUSCH SERIES CHICAGOLAND 400 NEXTEL CUP SERIES JULY 3 THROUGH JULY 9, 2006 In anticipation of a significant number of aircraft traveling to the Chicago, Illinois, area during the Cialis Western Open PGA Tournament and the Chicagoland Speedway NASCAR races, a temporary air traffic cont

cwpcn.ca

CLINICIAN’S CORNER Management of Intractable Nausea and Vomiting in Patients at the End of Life “I Was Feeling Nauseous All of the Time . . . Nothing Was Working” Nausea and vomiting, symptoms that occur commonly near the end of life, represent a substantial source of physical and psychological distress for patients and families. In the context of the case of Mr Q, a 50-year-

Copyright © 2014 Medical Pdf Articles