Tasteofthewildpetfood.nl

Pacific Stream Canine
met gerookte zalm
Deze samenstelling met viseiwitten en zoete aardappel, voorziet in makkelijk beschikbare energie voor de gevoelige hond. Gemaakt met gerookte zalm voor een uitstekende smaak. Aangevuld met verschillende groentes en vruchten voor oa. voedingsstoffen en natuurlijke anti-oxidanten om een gezonde levensstijl te ondersteunen. Zalm en gerookte Zalm – Mechanisch ontgraat. Is een van de weinige zeevissen met een zeer laagkwik gehalte. Deze zalm is volledig gegaard. Een beetje beetje van de zalm is gerookt voor een goede smaak. Zalm is een uitstekende bron van eiwitten en voorziet tevens in de nodige Omega vetzuren, al een via zeedieren te verkrijgen. Zonder granen - de graanvrije formule biedt uw hond een uitgebalanceerde voeding voor een optimale gezondheid en vitaliteit. Honden zijn vleeseters en zijn niet ingesteld (kauwen) om granente verteren.
Verschil ende eiwitbronnen – voor een optimaal aminozuur-profiel. Aminozuren zijn de basiscomponenten voor een gezond lichaam. Verschillende bronnen verzekeren dat al e aminozuren aanwezig zijn in de juiste hoeveelheden en verhouding. Het oceaanvismeel zorgt tevens voor extra Omega-3-vetzuren (DHA, EPA), o.a. voor ondersteuning van een gezond immuunsysteem, een gezonde huid, een glanzende vacht en de algehele gezondheid.
Spijsverteringsstelsel – gedroogde chicoréeblokjes en gedroogde gefermenteerde producten ondersteunen samen een gezonde darmflora en verteringsstelsel.
Natuurlijke antioxidanten - verse groenten en vruchten leveren natuurlijke antioxidanten en hebben een hoog zink-, vitamine E- en seleniumgehalte om de gezondheid van de cellen te ondersteunen.
Zoete aardappel - de zoete aardappel zeer voedzaam, bevatten vitamine A, de B vitamines, vitamine C, mineralen als ijzer en calcium, vezels en een ideale bron voor complexe koolhydraten.
Blauwe bessen en frambozen - bessen zijn rijk aan fyto-nutriënten met antioxidatieve cel beschermende eigenschappen.
Tomaten – een natuurlijke bron van anti-oxidanten en plantenvezels voor een gezonde spijsvertering en algehele ondersteuning van de gezondheid.
Chelaatmineralen - mineralen en sporenelementen in natuurlijke, organisch gebonden vorm zodat ze makkelijk worden opgenomen (bio-beschikbaarheid) All Life-Stages Nutrition – Pacific Stream Canine hondenvoer voldoet aan het voedingsstofprofiel van de AAFCO (Association of American Feed Control Officials) voor onderhoud.
Samenstelling en analyse:
Protein: 25% MinimumFat: 15% MinimumCalcium: 1.9%, as-fedPhosphorus: 1.1%, as-fedCalories: 3,600 kcal/kg (360 kcal/cup) Ingredients
Salmon, ocean fish meal, sweet potatoes, potatoes, canola oil, salmon meal, smoked salmon, potato fiber, natural
flavor, salt, choline chloride, dried chicory root, tomatoes, blueberries, raspberries, yucca schidigera extract, dried
Enterococcus faecium fermentation product, dried Lactobacil us acidophilus fermentation product, dried Lactobacil us
casei fermentation product, dried Lactobacil us plantarum fermentation product, dried Trichoderma longibrachiatum
fermentation extract, vitamin E supplement, iron proteinate, zinc proteinate, copper proteinate, ferrous sulfate, zinc
sulfate, copper sulfate, potassium iodide, thiamine mononitrate (vitamin B1), manganese proteinate, manganous oxide,
ascorbic acid, vitamin A supplement, biotin, niacin, calcium pantothenate, manganese sulfate, sodium selenite,
pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), vitamin B12 supplement, riboflavin (vitamin B2), vitamin D supplement, folic
acid.

Source: http://www.tasteofthewildpetfood.nl/data/upload/files/pacific-stream-canine.pdf

Microsoft word - documento

Folha N.º 79 Sessão de 30/09/2010 Acta da Assembleia Municipal de Cantanhede N.º 04/2010 ACTA N.º 04/2010 ------ Acta da sessão Ordinária da Assembleia Municipal de Cantanhede, realizada no dia 30 de Setembro de 2010 ------------------------------------------------------------------------ ------ Aos 30 dias do mês de Setembro de 2010, pelas 15 horas e 10 minutos, no Sa

Daylesford

TORQUAY / LORNE Just under a hundred kilometers southwest of Melbourne, Torquay is well known as one of Australia’s premier surf capital with Bells Beach being regarded as one of the renowned world class surfing locations. Indeed, stop at any one of Torquay’s beaches and you can see surfers from six to sixty paddling furiously in the angry surf, constantly searching for that perfec

Copyright © 2014 Medical Pdf Articles