Grafika

REMS szerszámokkal
az élen

A REMS az 1909 évi alapítása óta a csőszerelés, különösen az egészségügyi- és a fűtésszerelés számára szükséges termékeket gyártja. Először a kéziszerszámok, majd a gépek, és az elektromos szerszámok fejlesztését kezdte el. A REMS termékei az innovatív technikájuk és magas minőségi szinvonaluk miatt igen megbecsültek, és az egész világon nagyon elterjedtek.
A gépgyár a Stuttgart melletti egy tökéletes gyártási folyamat után dalmian új kézi gép. Jól fekszik a edzőműhelyek fontos feltételei a REMS A ráerősített préspofával a REMS Mini- A kutatás, fejlesztés, termelés és a minőségbiztosítás számára a legmoder- nebb berendezések és készülékek állnak szűk helyen is elvégezhető. Optimális súlyelosztásának köszönhetően akár képzettségű munkatársak, akik közül egy kézzel is könnyen használható.
REMS Mini-Press ACC
Tökéletes szerszám Ø 32 (40) mm- ig, Részben az Ő tudásuk és tapasztalatuk látoros illetve hálózati üzememódban is garantálja a termékek minőségét.
mazás, és rendkívüli terhelhetőség, - egy szerszám az ilyen kitételeket csak ken belül kész a hibátlan préselés. Az akkor képes teljesíteni, ha alkatrészei automatikus „üreslöket” a préselés gyors befejezését segíti. (kényszer – járás) A préselési ciklus addig tart, míg nyomva tartjuk a kapcsológombot. Ennek is köszönhető a magas munka-bírása és teljesítménye.
A REMS Mini-Press garnitúra teljes választékot kínál a mini préspofák méreteiből.
Az automatikus biztonsági kapcsolónak köszönhetően a préspofa biztonságosan és gyorsan nyitható,cserélhető.
A préspofa 360° -ban fordítható, így az igazán nehezen hozzáférhetö helyeken is szakszerűen lehet préselni.
REMS Eco-Press
A kézi présszerszám műanyag- és
többrétegű csövek, Ø 10–26 mm-ig
történő préskötésére alkalmas, mely az
összes járatos présrendszerrel kompa-
tibilis.
Kompakt, kézre álló, könnyű. A rövid csőkarral együtt, csupán 11,6 kg. A présszerszám a bekattanó retesznek köszönhetően folyamatos és bizton-ságos préselést eredményez. A csőkar toldható, ezért különböző présrend-szerekhez, csőméretekhez szükséges más-más préserő érhető el. A prés-szerszám teljes zárásával kifogástalan préselést készíthetünk. A reteszelődő véghelyzet-ütköző, a présszerszám a nyitásig zárva marad.
REMS RAS Cu-INOX Csővágó
REMS RAS Cu-INOX Ø 3-35 mm, 1/8-
13/8”csövekhez és
REMS RAS Cu-INOX Ø 3-42 mm, 1/8-
13/4”csövekhez
Stabil teleszkópos orsó, hosszú orsó-vezető és 4 speciális edzésű ellennyomó görgő segíti a pontos megvezetést a csövön, a könnyű előtolást és a precíz merőleges vágást. A csővágó ergonó-miailag kialakított, kézre álló fémből készült forgó fogantyús, mely könnyű munkavégzést eredményez. A különle-ges REMS edzés, a szívós REMS vágópofa és az acélból készült vágókerék, garantálja a hosszú élettartamot. A vágókereket az előtolás korlátozás védi az ellennyomó görgőkkel való ütközéstől. A csapágyazva beépített, csősorjázó, forgatható a munkadarabhoz történő automatikus, pontos illesztés érdekében. Az edzett és speciálisan köszörült sorjázó penge, cserélhető.

Source: http://gepeszcsoport.hu/tmp/downloads/magazin/166.pdf

Lewybodyjournal.pdf

Lewy Body Journal: Our Family's Experience with Lewy Body Disease e-mail: comments "at" LewyBodyJournal.org Journal Contents Journal Introduction .11. Who Mother Was.22. First Hints of Trouble.33. The Signs Become More Pronounced.54. Back to the Neurologist.75. Aricept and Mother's Quick Decline.86. Columbia Presbyterian Hospital .97. Dr. Jekyll and Mrs. Hyde.118. Living Arrangeme

bloximages.chicago2.vip.townnews.com

The ATLAS Research Studies Examining the efficacy, safety, and tolerability of an intramuscular formulation of aripiprazole as maintenance treatment in Bipolar I Disorder Please consider the ATLAS Research Studies for • 18 to 65 years of age, inclusive. your patients who may benefit from a once-monthly investigational drug for the management of Bipolar I Disorder. rolling over int

Copyright © 2014 Medical Pdf Articles